Så lidt kan gøre så meget

majbrit_web

Lindemann Fodpleje & Velvære i Odense NV er skabt af Majbrit Lindemann i 2013 i en passion for at tilbyde alle interesserede lidt større livskvalitet gennem den kropsdel, der betyder mest for vores velvære, men ofres mindst opmærksomhed: fødderne.

Mange glemmer fødderne – de er jo pakket væk det meste af året. Men fødderne belastes hver dag, og det sætter spor på både krop, sind og fremtoning at ignorere dem. Og det på en helt anden måde end at undvære f.eks. frisørbesøg gennem et helt liv, selvom ingen kunne drømme om at forbigå netop deres hår.

Har du et specifikt problem, du ønsker afhjulpet, kan jeg tilbyde en vurdering, et tilrettelagt forløb og rådgivning om, hvordan du efterfølgende vedligeholder resultatet. Jeg udfører også rene forkælelsesbehandlinger. Intet er for stort eller småt.

 

Et personligt sted med kompetencerne på plads

Fodklinikken er moderne og har en afslappet atmosfære, såvel som handicapvenlige faciliteter og gode parkeringsmuligheder. Jeg udfører selv alle behandlinger og kan derfor garantere for personlig service, god tid og behagelig stemning.

Korrekt rådgivning og fagligt veludført arbejde er en selvfølge for mig. Jeg er uddannet fra en SADF godkendt skole med topkarakterer og bruger de nyeste og bedste produkter, ligesom jeg følger med i udviklingen inden for mit fagområde.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, og du kan altid kontakte mig for en uforpligtende indledende samtale om, hvad jeg kan gøre for dig.

Åbningstider

Mandag til fredag efter aftale

Følg mig på Facebook